IPARI AUTOMATIZÁLÁS

AGROPARTS katalógus

KVERNELAND alkatrészek

KUHN alkatrészek

 

AMAZONE alkatrészek

Látogató számláló

0
0
2
5
2
5
8

Ipari automatizálás egységei

 

Az automatizálás olyan mérnöki terület, amely a különböző technológiai folyamatok irányítására és ellenőrzésére összpontosít. Célja a rendszerre vonatkozó információk összegyűjtése és feldolgozása, valamint bizonyos műveletek algoritmusai alapján a megfelelő műveletek végrehajtása. Az ipari automatizálás szorosan kapcsolódik az úgynevezett „negyedik ipari forradalomhoz” vagy ipar 4.0, amelynek ötlete a termelés automatizálásán alapul, de feltételezi a dinamikus, saját szervezésű és egymással kommunikáló folyamatok hálózatának létrehozását is, ahol az ember csak felügyelő.

Az automatizálási alkatrészek beszállításában szaktudásunk és kereskedelmi ismereteink biztosítják, hogy megtaláljuk partnereink számára a leggyorsabb és leggazdaságosabb megoldásokat.

A kínálatunkban megtalálhatók azok az ipari automatizálási alkatrészek, amelyek hasznosak a rendszer tervezésének és üzemeltetésének minden szakaszában, a különböző iparágak igényeihez igazítva. Több mint hatezer érzékelő és jelátalakító közül választhat, amelyeket különböző paraméterek mérésére használnak, beleértve a hőmérsékletet, a mágneses mezőt, a gáz/folyadék nyomást, páratartalmat, mechanikai nyomást, dőlést, a gázszintet és egyebeket. Rendszerek, gépek és gyártósorok munkájának szabályozására és vezérlésére szolgáló alkatrészek is rendelkezésre állnak, beleértve a vezérlők, szabályozók, adók, kapcsolók, jelzőberendezések, felvevők és épületgépészeti alkatrészek széles skáláját. A hajtóművek szerepét a katalógusunkban is elérhető villamos motoros egységek láthatják el.

Az automatizálási szegmensünkben számos jól ismert márkanév megtalálható:

ABB

SIEMENS

SCHNEIDER ELECTIC

MITSUBISHI ELECTRIC

PANASONIC

OMRON

HONEYWELL

AUTONICS

GEFRAN

PHOENIX CONTACT

EATON

BOSCH-REXROTH

BAUMER

FESTO

SMC

PARKER

YASKAWA

UNIVERSAL ROBOTS

KUKA

FANUC

DOOSAN

Honlap készítés